Home    Hari 3 Sarjana Hartanah – Memburu Hartanah

Assalamualaikum dan salam ceria semua!

sarjana_hartanah

Bila sebut je Faizul Ridzuan beli rumah sampai 23 buah rumah pada usia 30 tahun, para pelabur hartanah yang dah “seasoned”, yang dah ada 2 buah rumah, selalu tanya pada SK..

“SK, sekarang ni kan Bank Negara dah tetapkan.. “margin of financing” untuk rumah ketiga dan keatas hanyalah 70% sahaja..

Habis tu..takde cara lagi ke nak dapatkan loan 90% jugak?”

Baiklah..

Jom kita korek rahsia bagaimana Faizul Ridzuan beli rumah berkali-kali, dan tak perlu risau had pembiayaan 70% tu..

Saksikan video di link dibawah:-

 

Tonton video dengan isi nama dan email di link di bawah:-

http://wtfuniversity.com.my/property/day3sarjanahartanah/

 

Selamat menonton.

Saufi Karim

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.