Home    Kediamaan Yang Cukup Luas Seluas Pemandangan

[dropcap1]K[/dropcap1]ediaman Eksklusif yang bepagar dan berjaga yang hanya mempunyai kepadatan yang sangat rendah dan ‘obviously’ memang mempunyai beberapa unit eksklusif sahaja.

Pemilikan yang eksklusif dan memang sesuai bagi mereka yang inginkan suasana tasik serta taman sendiri yang cukup memuaskan pemandangan dan hati setiap kali mendiami di rumah sendiri di Cahaya SPK.

Anda yang memiliki unit di Lake Garden Villa akan mempunyai gaya hidup yang sempurna dengan persekitaran yang sentiasa memberikan aura yang positif dan keriangan pada setiap wajah penghuni di Lake Garden Villa Cahaya SPK.

[row_box class=”Info Gallery”]Butiran Lake Garden Villa: [row]Asking Price: RM3.9 Million [row]Completion Date: Sept 2012 [row]Phase:Lake Garden Villas Precint 6B [row]Lot no.: E-07 [row]Address:No.7, Jalan Hijau Daun U9/65B, Cahaya SPK, 40150 Shah Alam. [row]Buildup:5,500 sqft [row]Land Area: 11,500 sqft [row]Title: Leasehold [/row_box]

[quote_simple]Corner Unit yang berhampiran dengan Tasik Berpagar dan Berjaga serta dekat dengan Clubhouse. Liabiliti Kerosakan ialah selama 2 tahun selepas tarikh penyerahan[/quote_simple]

Bagi yang sangat berminat untuk mendiami Lake Garden Villas ini, hubungi SK segera!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.