Home    Kenapa Perlu Hadir Seminar Sarjana Hartanah WTF bersama Faizul Ridzuan?

SK paksa Faizul Ridzuan buat Seminar demi orang melayu dan rakyat Malaysia yang terhegeh-hegeh nak buat pelaburan hartanah.

 

Sukacitanya SK berikan 4 sebab kenapa kena hadir , untuk mereka yang mahu hadir seminar Sarajana hartanah WTF ini, SK ucapkan tahniah. Anda bakal memulakan dan menjadi pelabur hartanah jutawan seperti ramai pelabur hartanah jutawan hari ini.

 

  1. Faizul Ridzuan merupakan seorang Pelabur Hartanah Muda yang juga masih bekerja dan masih melabur. Jika anda nak belajar hartanah, beliau ialah salah seorang yang mempunyai pengelaman luas dalam pelaburan hartanah lewat ini.
  2. Sehingga hari ini beliau masih melabur dan untuk beliau layan seorang demi seorang, lebih baik ambil satu masa beliau untuk dikongsikan bersama. Berapa ramai yang hantar email kepada kami dan dapat jawapan terus? Ya, kami juga sibuk seperti anda dan pelaburan hartanah merupakan pasif income kami.
  3. Nak beli rumah yang seterusnya macam mana? Ya soalan ini setiap kali saya buat siri ceramah akan sentiasa ada soalan ini. Jadi anda perlu hadir dapatkan penjelasan daripada speaker-speaker hebat bagaimana beliau dapat beli rumah lagi, contohnya Faizul Ridzuan. Nak tahu? Kenalah hadir seminar Sarjana hartanah yang sukar untuk diadakan buat Faizul, kerana seminar bukannya minat beliau. SK yang paksa suruh buat.
  4. Ada yang mengeluh rumah mahal? Mengeluh saja tak ke mana-mana, apa kata belajar dan tahu strategi dalam beli rumah dan buat pelaburan hartanah ini. Hadir dalam seminar ini, lepas itu anda tak perlu nak risau lagi apabila nak beli rumah dan buat pelaburan hartanah. Ini kerana anda dah ada ilmu!

 

Jadi apa tunggu lagi? Daftar sekarang DISINI

 

sarjanawtf

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.