Home    Reviu: Zeva @ Equine Park tawar skim mampu milik?

Hari ini SK nak berkongsi dengan pembaca saufikarim.com tentang sebuah hartanah yang terletak di Seri Kembangan ataupun Equine Park. Lokasi ini juga dikaitkan dengan nama ‘Puchong South’ dan kebanyakan lokasi sekarang mengunakan nama dengan hujung ‘South’ mengalami kenaikan harga hartanah dengan cepat dan tinggi. Lihat saja hartanah di Bangsar South, Kota Damansara yang mana lokasi tersebut jauh sedikit jarak mereka dengan pusat Bandar Bangsar mahupun Damansara sendiri.

zeva1

Zeva @ Equine Park

Zeva ini di bangunkan oleh pemilik syarikat Trinity Group Sdn Bhd dan mereka mempunyai rekod yang baik dan pernah menyiapkan 3 buah projek sebelum ini iaitu The Zest @ Kinrara 9 , 19 Residency dan juga The Heron Residency. Kebanyakan projek mereka seperti The Zest @ Kinrara 9 juga mendapat sambutan yang baik dan harga hartanah di The Zest telah mengalami kenaikan. Untung bagi pemilik yang mempunyai unit di situ.

Harga Zeva Rendah dan mampu milik?

Lokasi-lokasi panas seperti di bandaraya Kuala Lumpur dan juga Subang Jaya telah mengalami kenaikan harga yang tinggi dan sukar bagi mereka yang baru hendak beli rumah dan berjinak dengan pelaburan hartanah untuk memulakan membeli dengan harga yang berpatutan. Kita tahu, jika hendak mendapatkan keuntungan besar dalam pelaburan hartanah ialah dengan memiliki hartanah pada harga rendah pada peringkat permulaan. Harga rendah ini akan ditawarkan oleh pemaju projek Zeva ini. Maklumat lanjut DISINI.

Tawar harga mampu milik!

Tawar harga mampu milik!

Tawaran lain daripada pemaju?

Mereka juga menawarkan konsep ‘fully furnished’  bagi studio apartment yang bakal anda miliki. Jadi tidak perlu nak fikir untuk keluarkan wang untuk mula membuat hiasan dalaman. Bayar sahaja booking dan anda bakal mendapat 9% rebat dan harga bermula daripada RM258,888.00.

Bagi pelabur hartanah bumiputera, pemaju akan buat majlis tentang ‘Bagaimana nak mendapat keuntungan maksimum daripada Pelabur Hartanah bumiputera terkenal ‘Faizul Rudzuan’ pada 9  Jun 2013 dan 16 Jun 2013, dan anda boleh mendaftar untuk program ini di sebelah ini http://www.zeva.com.my secepat mungkin.

Kriteria Pelaburan Hartanah Tanpa Modal?

Yang ini mesti ramai nak tahu daripada SK. Mereka tawarkan yuran guaman untuk perjanjian jual beli secara percuma dan pemilik unit akan mendapat tempat letak kereta percuma. SK nak tegaskan yang mereka akan memberikan 9% rebat jadi anda semua memang mampu untuk memiliki rumah ini. Booking hanya 1% saja.

Kemudahan sekitar projek Zeva?

Terdapat banyak kemudahan di Equine Park. Equine Park mempunyai pusat membeli belah yang besar seperti Jaya Jusco. Jaya Jusco mempunyai impak yang besar dalam peratus kenaikan harga hartanah. Anda pasti tidak mahu melepaskan peluang mempunyai unit di Zeva ini. Zeva sendiri merupakan projek hartanah yang bercampur, di mana dalam Zeva sendiri akan ada kedai-kedai dan mudah untuk pemilik atau penyewa yang bakal mendiami Zeva abila siap nanti.

Selain pada itu terdapat Alice Smith International School dan mempunyai kemudahan jalanraya dan lebuhraya yang berhubung dengan Maju Expressway (MEX, Cyberjaya – Kuala Lumpur) serta LDP (Lebuhraya Damansara – Puchong). Terdapat berita yang baru di mana lokasi di situ akan ada laluan lebuhraya yang baru seperti SKIP dan SKIDEX.

 

Jadi bagi anda yang nak mendengar talk tentang ‘Bagaimana nak mendapat keuntungan maksimum daripada Pelabur Hartanah bumiputera terkenal ‘Faizul Rudzuan’ pada 9  Jun 2013 dan 16 Jun 2013, anda boleh mula mendaftar untuk program ini di sebelah inhttp://www.zeva.com.my/ secepat mungkin.

 

Related Articles

Reviu: Ada apa dengan Semenyih?

Leave a Reply

Your email address will not be published.