Home    Seminar Eksklusif Advance PHTM 2013 & Personal Coaching BlogToCeo

Salam kepada semua,

SK tahu agak lambat untuk SK postkan tentang Seminar ini dalam blog SK.com.

Walaubagaimanapun, SK nak nyatakan bahawa Seminar Eksklusif Advance PHTM ini SK bawakan mereka yang pakar dan berpengalaman dalam bidang mereka iaitu pelaburan sewa rumah, pelaburan rumah homestay, Pakar Penilai Hartanah daripada INSPEN dan juga pakar dan berpengalaman dalam bidang pembiayaan.

4 pakar berkumpul dalam 2-hari Seminar Advance PHTM 2013 yang julung-julung kali di adakan. Memang sangat best dan ‘exciting’ bagi mereka yang tak dapat hadir, cakap kat diri sendiri kesian. :p

Takdelah kalau tak berkesempatan rugi sikitlah, sebab bukannya boleh kumpulkan mereka lagi dan tenaga untuk buat seminar ini.

Personal Coaching

SK buka 10 orang untuk personal coaching untuk belajar hartanah dan juga bisnes internet dan macam mana nak dapat pasif income. Kebanyakan affiliate SK alhamdulillah at least boleh dapat RM25 sehari. Kalau 10 hari dah boleh dapat RM250.

RM250 itu boleh menambah cashflow anda. Berbincang pasal Personal Coaching ini, SK juga ada coach-coach SK yang SK belajar dan praktikkan apa yang mereka sarankan.

Alhamdulillah jika berkesempatan dan jika anda berminat anda boleh hubungi admin@velocitymuse.com untuk personal coaching.

 

Cashflow

Cashflow memang sangat penting dan sebab itu esok SK akan berbincang dan berkongsi tentang Cashflow yang mesti ada pada anda yang nak beli rumah, SK perlu buat CAshflow ini setiap bulan untuk memastikan SK sentiasa ada positif cashflow.

Positif apa? Positif Cashflow!

Jumpa anda esok kepada yang dah daftar, info lanjut disni http://is.gd/advancephtm!

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.